Accountmanager

Kom en geef gas bij onze energietransitie!

Accountmanager KODI, Eco2Service en Duurzame Ring Heerhugowaard (DEK)

Vind jij het leuk om veel contact te hebben met klanten? Om de klant te helpen met verduurzamen op een zo efficiënt mogelijke manier? Hou je ervan om het ene moment op pad te zijn, en het andere moment juist achter de pc te zitten om een business case, offerte en plannen uit te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons bedrijf

DEK helpt woningbouw te verduurzamen en is een serieuze partij voor projectontwikkelaars, architecten, gebouweigenaren en aannemers voor advisering van de installatiekeuze in of voor de meest comfortabele en energiezuinige installatie op basis van gebouwsimulaties. Wij ontwerpen én installeren open- of gesloten bronsystemen en verzorgen de voorbereidings- en uitvoeringsfase van BIM-georganiseerde projecten. Daarnaast, indien er onvoldoende eigen financiële middelen bij de klant zijn, hebben we de kennis en contacten om externe financiering middels een ESCO constructie in samenwerking met Rabobank en Triodos Bank te regelen. Daarnaast zijn we in bezit van een eigen warmte/ koude net (Waerdse Energie Circuit)

Ons werkgebied ligt voornamelijk in Noord-Holland. Momenteel zijn wij onder andere sterk betrokken bij de ontwikkeling van Stationsgebied-West in Heerhugowaard. Hier wacht ons de realisering van bronsystemen met warmtepompinstallaties voor vele wooncomplexen.

Wij hebben al veel bodem gebonden warmtepompinstallaties gerealiseerd voor zowel woningbouw als utiliteit. Een mooi voorbeeld is het vorig jaar opgeleverde appartementencomplex Zuidzicht in Alkmaar, waar wij de complete klimaatinstallatie hebben geadviseerd en gerealiseerd. Momenteel werken we aan project “de Nieuwe Linden” en “Deimoslaan” in Heerhugowaard. En bij tuincentrum de Boet in Hoogwoud realiseren we een compleet nieuwe installatie op basis van een open bronsysteem om het centrum geheel gasloos te verwarmen. Diverse van deze projecten zijn gefinancierd middels een ESCO constructie.

Wat ga je doen?

Voor de functie van accountmanager buitendienst zijn we op zoek naar een praktisch en zorgvuldig persoon die goed kan communiceren, plannen en organiseren. In deze afwisselende functie help je met name private ondernemers, vastgoedbedrijven, industrie bedrijven en coöperaties die veel vraag naar hebben naar laag calorische warmte en/of koude en zo kosten willen besparen en willen verduurzamen met behulp van onze systemen. Je gaat op bezoek bij klanten en adviseert in mogelijkheden die er zijn om met onze systemen bestaande gebouwen of industrie complexen te verduurzamen, of de nog te ontwikkelen projecten zo duurzaam mogelijk te realiseren. Je maakt proactief business cases eventueel gefinancierd middels de ESCO optie. Je werkt graag samen met anderen en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Jouw functie

 • Je bent 2 à 3 dagen per week op pad om klanten te bezoeken en adviesgesprekken te voeren.
 • Je maakt business cases samen met de financieel specialisten voor eventuele externe financiering.
 • Je maakt op basis van die business case offertes aan de hand van de wensen van de klant en zijn mogelijkheden.
 • Je hebt goed zicht op onze systemen en engineering zodat je maatwerk kunt leveren. Daarnaast begrijp je de essentie van business cases en ESCO’s waarbij je wordt ondersteund door de financieel specialist, projectleiders of engineers.
 • Je checkt of er gebruik gemaakt kan worden van externe financiering, subsidies en wikkelt dit administratief samen met de specialisten af.


Jij hebt:

 • Een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een bedrijfskundige technische achtergrond.
 • Ervaring met consultative selling op basis van business cases
 • Je begrijpt de vastgoed ontwikkelingswereld en hebt hierin een netwerk
 • Affiniteit met techniek
 • Commerciële- en sociale vaardigheden
 • Aantoonbare sales ervaring
 • Heel veel enthousiasme en drive om resultaten te boeken


Wat bieden wij?

Een werkomgeving met enthousiaste en gedreven mensen waar jij tot je recht komt en met het aantal werkuren wat het beste aansluit op jouw persoonlijke leven of levensfase. Veel zelfstandigheid, eigen agenda, flexibiliteit, variabele werktijden en opleidingsmogelijk-heden te over.

Een elektrische auto van de zaak waardoor je vrij bent van brandstof- en onderhoudskosten. En uiteraard een laptop en smartphone van de zaak. Verder goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek met onder andere de PMT pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, 7,5% winstuitkering en 8% vakantiegeld.

Je werkt met zo’n 30 collega’s die allen zeer betrokken zijn bij het bedrijf. Uiteraard hebben we regelmatig gezellige borrels, diners en barbecues. Een beetje fit blijven vinden wij ook belangrijk. We hebben een actief Kodi sportteam (kleding krijg je van ons) en gratis fruit in de kantine. Onze personeelsvereniging organiseert jaarlijks een leuke activiteit voor het personeel en partners.

Let op!
Nu is het alleen nog belangrijk dat je in actie komt! We horen graag van je, tot ziens bij Kodi?

Reageer