Service en Onderhoud: 24 uur per dag

Na het opleveren van de installatie ontvangt de klant van ons een onderhoudscontract. Bij het afsluiten hiervan verzekert de klant zich van een periodieke controle van de installatie, waardoor deze in goede staat blijft. Eveneens worden hiermee onnodige storingen aan installatie onderdelen voorkomen. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op vroegtijdige slijtage, stilstand van apparatuur of productieverlies. Op deze manier worden onvoorziene kosten voorkomen.

Onze dienstverlening strekt zich niet alleen uit van het preventief en correctief onderhoud van de technische installaties. Wij adviseren ook over het budgetteren van onderhoudskosten, we verzorgen inspecties en keuringen en adviseren over het verlengen van de levensduur van de installaties.


Met onze serviceauto's
staan wij tot uw beschikking.

24 uur service helpdesk

Kodi heeft een storingsdienst die het gehele jaar door 24 uur per dag paraat is voor het melden en verhelpen van storingen. Dagelijks zijn wij op kantoor te bereiken. Voor de avonden en de weekenden is er altijd een storingsmonteur bereikbaar via een telefonische doorschakeling.
Uiteraard zorgen wij voor een terugmelding over de aard van de storing, of deze definitief is opgelost, of dat er nog vervolgacties nodig zijn.