service &
onderhoud

Kodi engineert, ontwerpt en verzorgt de complete installatie van opwekking van een gesloten of open bron, tot de afgifte via de vloerverwarming voor verwarming en warm water via de kraan. 

Kodi engineert, ontwerpt en verzorgt de complete installatie van opwekking van een gesloten of open bron, tot de afgifte via de vloerverwarming voor verwarming en warm water via de kraan. Wij zijn trots op onze systemen die wij hebben ontworpen en willen deze dan ook graag onderhouden.

Wanneer we de installatie hebben opgeleverd aan de klant, bieden we uiteraard direct een onderhoudscontract aan. Door preventief onderhoud te plegen gaat de installatie veel langer mee, wat ook ten goede komt van de duurzaamheid.

Onze monteurs hebben alle nodige opleidingen als het gaat om het onderhoud van de bronsystemen, warmtepompen, regeltechniek en andere apparaten die zorgen voor de warmteopwekking en distributie.

Kodi is BRL6000 en BRL11000 gecertificeerd. Hiermee zijn we bevoegd en bekwaam in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van warmtepompinstallaties. Zowel voor het bovengrondse installatiedeel als voor het ondergrondse bronsysteem.

Onze servicemonteurs staan dag- en nacht klaar voor de klanten. Omdat onze service monteurs van het begin aan betrokken zijn geweest bij de engineering en inbedrijfstelling van de installaties, kunnen zij zeer gericht onderhoud plegen en eventuele storingen oplossen.